AD og Juniordesigner

dino.mulaosmanovic@amfikreativ.no Ukategorisert

Amfi Kreativ er Olav Thon Gruppens eget reklamebyrå. Nå trenger vi flere flinke folk og søker både en drivende dyktig AD og en Juniordesigner med øye for detaljer.

Til Amfi Kreativs kontor i Surnadal søker vi tekstforfatter/ journalist i vikariat

dino.mulaosmanovic@amfikreativ.no Ukategorisert

Vi søker en skrivefør og iderik medarbeider til et vikariat som tekstforfatter/journalist. Rollen innebærer tekstarbeid av ulik art, som tradisjonelle annonsetekster, redaksjonelle annonser/ innholdsmarkedsføring (content marketing), bedriftsrapporter, intervjuer/ portretter/lengre artikler, presentasjoner, tekst til web/sosiale medier og korrekturlesing. Andre oppgaver, som oppdatering av nettsider/sosiale medier, kan også tilfalle stillingen.

Vi søker Digital AD

dino.mulaosmanovic@amfikreativ.no Ukategorisert

Fulltidsstilling i Oslo ​Vi trenger en dyktig, iderik og strategisk tenkende AD. Du vet hvordan man skaper effektfull kommunikasjon i dagens mediebilde og er nysgjerrig på hva som skjer rundt neste sving. Er du i tillegg en person som tar ansvar, blir lyttet til og har stor gjennomføringsevne, ja da er det kanskje deg vi er ute etter.

Vi søker Grafisk Designer (vikariat)

dino.mulaosmanovic@amfikreativ.no Ukategorisert

Fulltidsstilling i Oslo En av våre designere skal ut i fødselspermisjon. I hennes fravær søker vi nå en dyktig designer som kan løse både små og store oppdrag med presisjon og feinschmeckerinnstilling. Du er løsningsorientert og tar utfordringer på strakarm, i tillegg er du rask, ryddig og selvgående. Det er en selvfølge at du kan bruke alle nødvendige programmer og at du føler deg like komfortabel i tradisjonelle som i digitale medier.

Morsom skattejakt med Clooger-app

dino.mulaosmanovic@amfikreativ.no Nyheter

Ny og spennende aktivitet som engasjerer kundene på senteret ditt. Clooger er en teknologi som ligner på Pokemon Go, men i stedet for å jakte på små figurer jakter man på tilbud, gavekort og produkter. Clooger inneholder en spillmekanikk (gamification) og lastes ned som en app på mobilen.

Ny medarbeider i Surnadal

dino.mulaosmanovic@amfikreativ.no Nyheter

Amfi Kreativ er i full gang etter ferien, og i Surnadal har vi fått en ny kollega. Hun heter Kristin Solem og startet likegodt på sin egen bursdag, dermed vanket det ikke bare blomster men også ballonger første dagen.

Vi åpner avdeling i Stockholm

dino.mulaosmanovic@amfikreativ.no Nyheter

Amfi Kreativ har vokst jevnt og trutt siden byrået ble startet i 2005. I forbindelse med Olav Thon Gruppens store engasjement i Sverige vil vi nå også være representert med en grafisk designer på Thon Propertys kontorer i Stockholm.